top of page

ITB Berlín 2024 hledá inovace

ITB Berlin eTravel Stage a ITB Innovation Radar dávají hlas průkopníkům cestovního ruchu na ITB Berlin, přední světové výstavě cestovního ruchu. Oba jsou nyní otevřeny pro přihlašování a dláždí cestu pro vzrušující ITB Berlin 2024 nabitý špičkovými poznatky, řešeními a technologiemi.


ITB Berlin tradičně klade velký důraz na nejnovější trendy a řešení v cestovním ruchu. Výjimkou není ani veletrh ITB Berlin 2024, který se koná ve dnech 5. - 7. března na veletrhu Messe Berlin. ITB eTravel Stage sdružuje klíčové projevy, případy použití, osvědčené a nejhorší postupy a experty na panelové diskuse o trendech a vývoji v cestovní technologii a digitální transformaci v cestovním ruchu. ITB Innovation Radar je katalog inovativních produktů, konceptů a řešení, kde mohou vystavovatelé zdarma předvést své úspěchy a získat přístup k rozšířeným komunikačním výhodám.


ITB Berlin eTravel Stage 2024 – výzva k předkládání dokumentů


ITB Berlin eTravel Stage 2024 je součástí ITB Berlin Convention, která bude probíhat na veletrhu ITB Berlin. Účastníci budou moci prezentovat své nápady odbornému publiku v živých relacích. To zahrnuje vedoucí pracovníky cestovního ruchu, osoby s rozhodovací pravomocí v různých oblastech od eCommerce po prodej, odborníky z mezinárodního průmyslu, obchodní média a bloggery, stejně jako mladé profesionály a studenty.


Cestovní technologie a udržitelnost, AI a web3, digitální marketing a sociální média, kybernetická bezpečnost a platby jsou jen některé z témat, na která se eTravel Stage zaměří. Konečný výběr příspěvků, které se zúčastní eTravel Stage, provede rada odborníků z oboru a tým ITB Berlin Convention. Uzávěrka přihlášek je 31. října 2023.


Kompletní informace o výzvě k předkládání příspěvků ITB Berlin eTravel Stage 2024, včetně procesu podávání žádostí a výběrových kritérií, naleznete zde.



ITB Berlin eTravel Stage © Messe Berlin GmbH
ITB Berlin eTravel Stage © Messe Berlin GmbH


ITB Innovation Radar 2024 – otevřené pro aplikace


ITB Innovation Radar, který bude mít premiéru v roce 2023, je platformou pro předvádění inovací vystavovatelů v cestovním ruchu, které mají technický, sociální nebo ekonomický dopad. Od inovativních konceptů udržitelnosti až po nejmodernější produkty a řešení – vystavovatelé jsou zváni, aby představili své velké průlomy v katalogu Innovation Radar. Účast je bezplatná.


Vybraní inovátoři budou pozváni, aby se připojili ke Klubu inovátorů, čímž získají další marketingové a komunikační výhody, jako jsou zmínky v tiskových zprávách ITB Berlin, rozhovory na místě a propagace na sociálních sítích ITB Berlin. Uzávěrka přihlášek pro ITB Innovation Radar je 30. listopadu 2023. Veškeré informace o ITB Innovation Radar a formulář žádosti naleznete zde.

8 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page